Hjælp
Hjælp:
Sådan bruger du Wheels2go Web Shop
Du kan se alle varenumre, priser og billeder af produkterne i Eastscandic Web Shop uden at være registreret eller logget på.
Dvs. du skal være registreret bruger for at:
  • Bestille varer
  • Se dine ordrer
  • Se dine fakturaer
  • Se dine kontoudtog
  • Se dine kreditnotaer

Du kan sende en e-mail til Shopmaster, hvis du ønsker at få tilsendt et password.
Når du besøger web-butikken, kan du begynde med at logge på med dit kunde-ID og din adgangskode. Dermed får du ikke alene adgang til at bestille vores produkter og se lagerbeholdningen på vores varer, men også til "Din Konto", hvor du kan finde dine specifikke ordrer, fakturaer, leverancer, kontoudtog og kreditnotaer.

Har du glemt dit kunde-ID og din adgangskode, så kontakt Shopmaster, som vil kunne oprette en ny adgangskode til dig.
Sådan afgiver du en ordre
Når du har kigget på vores produkter og har fundet de varer, du vil købe, kan du nemt afgive en ordre. Du opretter en ordre ved at vælge varen og derefter klikke på "Føj til ordre". Når du har valgt dine varer, skal du klikke på "Din ordre" i toprammen. På selve ordren skal du nu kontrollere, at alle de varer, du har valgt, er registreret, og at antallet er korrekt.

Du kan også ændre din ordre. For at fjerne en vare fra din ordre, skal du klikke på "Fjern vare". Hvis du vil ændre antallet af en vare i din ordre, skal du rette tallet i feltet "Antal". 
Sådan foretager du et køb
Hvis du er tilfreds med indholdet af din ordre, skal du klikke på "Køb" for at bekræfte ordren. Vinduet "Log på" vises, hvis du ikke allerede er logget på. Udfyld i dette tilfælde "log på" felterne.